sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ja tekstiä välillä

Nonii nii eli oltiin tos viikol yhtenä päivänä tuola cairns botanic gardenissa, eli oisko se suomeks joku kasvitieteellinen puutarha tai jotain. Mentiin sinne kävellen ku ollaan nii sniiduja ettei viittitty käyttää bussia, matkaa on täst hostellilt varmaa joku 4km ja aurinko porotti aika kivastisiin keskipäivällä. Mesta oli ihan siisti siel meni polkuja ristiin rastiin ja oli joku pikku viidakko ja järvi ja jotain jokia, ihan jees mesta, viel varsinki ku se oli ilmanen. Kuviaki otettiin Villen kameralla, mut se on vissii vähä hajalla ku niistä tuli vaa jäätävää pikselimössöä... Takastullessa matka tuntuki sit paljo pitemmältä ku mennessä, ku safkaa ei ollu saatu johonki 8tuntiin ja vettäki otettiin mukaan vähä liian vähä.
Mut joo ihan hyvä reissu ja sit seuraavana päivänä päätettiinki lähtee käymään Trinity Beachilla ku ei oltu viel siihen mennessä nähty yhtää kunnon hiekkarantaa matkal.  Saksalaiset varotteli et ei kannata mennä sinne jos tuulee mut mentiin silti ja kivaa oli. Aallot oli varmaan jotain 1.5m rannassa tuulen takia ja se vasta  oliki nättii, ei ollu mitää perus tylsää uimista ku vähän välii lens perseelleen rantahietikolle jos oli vesirajan kohalla. Aluks uiminen vähä kuumotti kaikkien  krokotiili- ja meduusavaroituskylttien takia, mut eihän siel sit mitää sellaisa näkyny. Tulomatkalla sit näin ekan kenguruni täälä, se ei kylläkään ollu elossa,  koska siltä puuttu pää ja se makas junanraiteilla, mut kuitenki oli eka kenguru minkä näin.

Muuten ollaan vaan otettu tää viikko aika iisisti ilman mitää ihmeellisempiä aktiviteetteja, yks päivä oltiin kyl villen kaa vähä lenkil ja tuol rannal yhes ilmasessa treenaus mestas vähä vetää leukoi ja tekee vatsoi yms, ja siit on vielki paikat kipeenä. Eilen maisteltiin vähä alkoholia, ostettiin pari goonia,
eli viiniboksia näitten meiän kämppisten kaa ja käytiin viel tsekkaa pari baaria. Nii joo ja eilen kans ostettiin Akun kaa kaupasta kenguru-pihvit ja grillattii ne,  oli aika jees lihaa. Tänään ei sit ollakkaa tehty oikestaan mitään erikoista, ens viikol ois joku päivä tarkotus mennä tonne reeffille jollekki yhen päivän snorkkelireissulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti