tiistai 13. syyskuuta 2011

G'day mates!


Nonii ollan nyt vedetty hammoc kuurii tääl cairnssis  joku 4 päivää. Lennot oli aika puuduttavat, ku ei tullu siin parin vuorokauden aikana nukuttuu ku muutama tunti sillon tällön. Finnairin kone siin HKI-London välillä oli aika äässistä verrattuna niihin Cathay Pacificin koneisiin, missä oli jokaselle omat näytöt/koneet, mist pysty kattoo uusimpia leffoja ja sarjoja ja kuunteleen musaa tai pelaan jotain pelei. Cathaylla oli kans ihan jees safkat yms muu palvelu.  Sit Lontoon lentokenttä oli kans aika vaisu, jotenki ahtaan ja likasen tuntunen mesta. Honkkaris taas oli ihan eri meininki, ville kävi vessas kentäl nii heti tuli pieni kiinalainen siivooja perässä pyyhimään jäljet. Kenttä oli myös älyttömän iso, siel piti liikkua metrolla terminaalista toiseen ja kävelymatkat voi laskea kilometreissä.
Meillä oli noin 7h aikaa siel honkkaris nii päätettiin käydä siin lentokentän lähellä olevassa kauppakeskuksessa(josta aku oli kuullu jossain) dösällä, vähä aluks jännitti et millast säätöö siit tulee mut ihan sujuvasti se meni sit kuha varaa niihin kentäl suunnistamisiin tarpeeks aikaa. Ekan kerran ku överi-ilmastoidulta lentokentältä astu ulos nii tuntu et olis saunaan tullu, +30astetta ja älyttömän trooppinen ilma tuntu kyl aika huikeelta. Sit napattiin siit dösä ku oltii löydetty pysäkki ja mentii pari pysäkin välii sinne oletetulle kauppakeskukselle, siin sit ku jäätiin pois nii alettii ihmetteleen ku kukaa muu ei jääny siinä ja kauppakeskusta ei näkyny missään, päätettii sit kuitenki kävellä siit jonku paikallisen messukeskuksen kulmalle ja tsekkaa onks se siel, mut eihän sitä missään näkyny. No sit kelattiin et kai se on jollai muulla pysäkil ku kuitenki infon täti sano et se S1-dösä nimenomaan menee sinne kauppakeskukseen. Dallattiin takas dösärille ja hypättiin uuteen S1:seen ja siit sit mentii joku 5km ja sielt se kauppakeskus sit löyty 40-50kerroksisten talojen välistä jotka oltiin jo kauempaa nähty. Kauppakeskus oli ihan siisti, hinnat oli vissiin vähä kalliimmat ku honkkaris jossain muual olis, ku se oli nii lähel lentokenttää. Ostin sielt kuitenki billabongin paidan, joka makso sen about 10e ja käytiin subwayssä syömäs, missä 30cm subi ateria oli jonku 6e.
HUh kirjotin jo niin paljo etten jaksa kertoo täst cairnssist mitää, mut tääl on joku 26astetta päivisin lämmitä ja maisemat on sellasii et vois yhtähyvin luulla et on jossain hawaiilla tai muulla tyynenmeren saarella. Tää keskusta on täs puolen viikon aikana keretty jo käveleen ristiin rastiin. Tää on tosiaan tällänen aika pieni jonku 150 000 asukkaan kaupunki missä puolet jengistä on turisteja ja travellereita. Täält hostellista varmaan suurin osa jengistä on saksalaisia. Ja muuten ihmiset on tääl aivan älyttömän ystävällisä, kaikki tervehtii ja kyselee kuulumisia yms

1 kommentti:

  1. G'day poijjaat, ihana Henkka kun kirjoitat tätä blogia :D Kivoja kuvia varsinkin kun näin poikani Villen kuvan siellä joukossa ;D mahtaaa reissunjatkoa teille ja kovasti terveisiä ja haleja kaikille. Pitkää toisistanne huolta!

    VastaaPoista