tiistai 6. syyskuuta 2011

1 päivä!!!!!

Noniin huomenna olis sit tarkotus lähteä matkaan, lennot kestää välilaskuineen kevyet pari vuorokautta, eli ku keskiviikkon lähetää klo 16.oo nii ollaa peril perjantain siin 2 aikaa päiväl paikallista aikaa (HKI-Lontoo-Hongkong-Brisbane-Cairns).  pikkasen voi väsyttää ja jetlagii pukkaa päälle ekoin päivin.
Rinkka ja käsimatkatavaraan tuleva reppu pakattu tollai alustavasti ja rinkka paino vaan naurettavat 6kg, no kaikki painava/kallis kama tuleeki toho reppuun ja rinkas on vaa oikestaan tollasta kamaa et ei ees haittais vaikka se hävitettäiski noilla lennoilla. Ei noil vaatteilla summuilla oo oikestaan ees mitään välii et muistanko ees ottaa niitä, ku niitä saa kumminki kaupasta lisää, mut noi kaikenmaailman matkustusasiakirjat ja muut lippulappuset ressaa vaa et pääsenkö ikinä ees perille sinne maailman toiselle puolelle. Äiti ja kaikki kuumottaa kokoajan et onks kaikki hommat hoidettu ja muka kaikki jätetty viimeseen päivään, itekki alkaa olee semi kuumottunu piiiikkuhiljaa... no kai se on ihan tervettä strassaa tällästä. Jotenki en vieläkää usko todeks et oon lähössä minnekkää, et kai se todellisuus iskee vast siel perillä ku ekaa kertaa painan pään tyynyyn hostellissa tai otan ekan huikan aussubisseä tai jotain. 
Tänään pitää viel käydä saunassa ja syödä ruisleipää ku ei tiiä koska seuraavan kerran pääsee ottaan kunnon löylyt tai maistaan reissaria. Huomen sit mutsi heittää mut kentälle joskus 1 mais ja siel nään sit reissukaverit hämiksen ja akun joista aku on ainaki vanha reissuruuna ja toimii meiän leaderina varmaan ainaki noissa matkasäädöissä, koska yksin löytäisin itteni varmaan jostain ihan väärästä koneesta. Mut joo ei muutaku hyviä syyssäitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti